31.01.2017 23:35

ADO Den Haag huurt El Khayati tot de zomer

Nasser el Khayati applaudisseert naar het publiek tijdens de uitwedstrijd tegen Nottingham Forrest. (05-11-2016)
Nasser el Khayati applaudisseert naar het publiek tijdens de uitwedstrijd tegen Nottingham Forrest. (05-11-2016)

Abdenasser el Khayati speelt de rest van dit seizoen voor ADO Den Haag. De in Rotterdam geboren speler van Queens Park Rangers is door de club uit de Hofstad op de valreep voor de transferdeadline gehuurd van de Londense club, waar hij nog een contract heeft tot de zomer van 2018.

In 2008 maakte El Khayati zijn debuut in het betaalde voetbal. Dat deed de aanvaller namens FC Den Bosch in het 1-2 verloren duel met SBV Excelsior. Daarna speelde hij voor NAC Breda en Cypriotische Olympiakos Nikosia. Dat avontuur in Cyprus bleek geen groot succes en uiteindelijk dwong de behendige vleugelaanvaller via de amateurs van Kozakken Boys een transfer naar Engeland af.

Na een uitstekend seizoen bij Burton Albion, verkaste El Khayati in de winter van 2016 naar Queens Park Rangers, waar destijds Jimmy Floyd Hasselbaink de hoofdtrainer was. In het tweede seizoenshelft van het vorige seizoen speelde hij nog zestien wedstrijden in de Championship, maar in het huidige seizoen stokte de teller na zes duels. Bij ADO Den Haag is El Khayati de tweede aanvaller die de club vandaag huurt. Randy Wolters maakte namelijk eerder op de dag de overstap naar de ploeg van Željko Petrović.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner