22.03.2017 21:41

Oud-Feyenoorder Singh trekt naar Polen toe

Harmeet Singh gaat het weer proberen in het buitenland. De middenvelder kwam zonder succes van 2012 tot en met 2014 uit voor Feyenoord, faalde, en keerde terug naar Noorwegen. Deze winter tekent hij een contract in Polen bij middenmoter Wisła Płock.

Singh speelde in Nederland maar negen wedstrijden, daarvoor was hij in eigen land wel succesvol voor Vålerenga IF. Molde FK handelde dan ook snel toen bleek dat Singh in Nederland uitgekeken was, in de Eliteserien hervond Singh zijn voetbalbenen weer. Het buitenland bleef echter lonken en aan het begin van 2016 koos de middenvelder voor FC Midtjylland.

In Denemarken wilde Singh echter ook niet aarden en zonder speeltijd keerde hij terug bij Molde FK. Na één seizoen in Noorwegen gaat de 26-jarige voetballer het dus voor een derde keer proberen in het buitenland. Hij moet Wisła Płock in vier resterende wedstrijden zien te behoeden voor degradatievoetbal. De club moet nog drie punten pakken en drie plaatsen stijgen om uit de degradatiepoule te blijven.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner