10.06.2015 22:03

Nieuwe NAC-speler: "Terug naar Eredivisie"

Luis Pedro (r.) houdt met zijn lichaam Tom Van Hyfte (l.) van zich af in de play-offwedstrijd tussen FC Emmen en Roda JC. (22-05-2015)
Luis Pedro (r.) houdt met zijn lichaam Tom Van Hyfte (l.) van zich af in de play-offwedstrijd tussen FC Emmen en Roda JC. (22-05-2015)

NAC Breda heeft Luis Pedro van FC Emmen overgenomen. De 23-jarige verdediger heeft een contract voor twee jaar ondertekend bij de Brabantse ploeg, die naar de Eerste Divisie is gedegradeerd.

Luis Pedro kwam transfervrij over van Emmen, omdat de speler een aflopend contract had. Eerder speelde Pedro voor FC Groningen en Veendam. Trainer Robert Maaskant is tevreden met de verdediger. "Luis gold altijd als een groot talent in de jeugdopleiding bij Groningen. De afgelopen jaren heeft hij bij FC Emmen een prima ontwikkeling doorgemaakt en is hij een volwaardige en sterke verdediger geworden", aldus Maaskant op de website van NAC. "Hij past met zijn manier van spelen uitstekend bij NAC en ik ben blij dat hij er daarom voor heeft gekozen om dit avontuur met ons aan te gaan."

Pedro vertrekt naar NAC met een missie: "Ik had meteen een goed gevoel bij NAC. Het vertrouwen dat de technische staf in mij heeft, is erg belangrijk voor me. Mijn ambitie dit seizoen is heel simpel: ik wil met NAC terugkeren naar de Eredivisie."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner