17.06.2015 17:28

Go Ahead Eagles wint de slag om PSV-belofte

Teleurgesteld loopt Elvio van Overbeek van het veld in de Doetinchemse Vijverberg. Jong PSV verliest van De Graafschap in de Jupiler League. (13-03-2015)
Teleurgesteld loopt Elvio van Overbeek van het veld in de Doetinchemse Vijverberg. Jong PSV verliest van De Graafschap in de Jupiler League. (13-03-2015)

Go Ahead Eagles heeft weer een nieuwe speler binnen. De degradant is actief op de transfermarkt en kondigde eerder al de komst van Mohamed Hamdoui en Dario Tanda aan. Nu is Elvio van Overbeek aan de beurt.

De 21-jarige aanvaller komt transfervrij over van Jong PSV en heeft een contract voor twee jaar getekend, waarbij een optie voor één extra jaar in de onderhandelingen zijn meegenomen. Van Overbeek speelde de afgelopen drie seizoenen in de Jupiler League voor Jong PSV en kwam tot maar liefst 71 wedstrijden in het shirt van de Eindhovenaren.

"Bij Go Ahead Eagles had ik het beste gevoel. Ik heb goede gesprekken gehad, vandaag nog met trainer Dennis Demmers, daarna was de keuze niet zo moeilijk meer. Ik zocht de beste klik en heb die gevonden", licht Van Overbeek zijn keuze voor de Deventenaren toe. 

"Ik wil zo veel mogelijk wedstrijden spelen en me op die manier doorontwikkelen. Go Ahead bewijst al heel lang dat jonge spelers hier in Deventer kunnen doorgroeien. Kijk maar naar jongens als Quincy Promes en Jarchinio Antonia. Die hebben destijds de juiste stap gezet en zijn vervolgens weer hogerop gekomen. Dat wil ik ook."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner