23.06.2015 12:05

MVV neemt middenvelder over van Genk

Stef Peeters viert een feestje tijdens het competitieduel MVV - FC Volendam. (10-04-2015)
Stef Peeters viert een feestje tijdens het competitieduel MVV - FC Volendam. (10-04-2015)

Stef Peeters speelde het afgelopen seizoen al op huurbasis voor MVV, maar de Belgische middenvelder wordt nu definitief overgenomen van Racing Genk. Peeters tekent in Maastricht een contract voor één seizoen met een optie voor nog een seizoen.

Peeters speelde in het verleden vijf competitieduels voor Racing Genk, maar speelt inmiddels al tweeënhalf seizoen op huurbasis in Nederland. Het eerste anderhalf jaar stond hij onder contract bij Sparta. Het afgelopen seizoen speelde Peeters voor MVV. De Belg is blij met het vertrouwen van MVV. "De club heeft me afgelopen seizoen de kans gegeven om me te bewijzen", vertelt Peeters op de clubsite van de Limburgers. "Die kans heb ik met twee handen proberen aan te grijpen. Dat is voor mijn gevoel gelukt. Deze contractaanbieding bewijst dat dat voor MVV klaarblijkelijk ook geldt. Nu moet ik laten zien dat ik een belangrijke rol in het team kan spelen en de ploeg vanaf het middenveld kan aansturen."

MVV-trainer Ron Elsen is blij dat hij ook aankomend seizoen een beroep kan doen op Peeters. "Stef is een technisch begaafde speler die als aanvallende middenvelder met zijn passing en inzicht heel belangrijk kan zijn voor de ploeg. Zijn acties en zijn passes zijn vaak prachtig om naar te kijken. Stef heeft voldoende groeipotentieel om nóg belangrijker te worden voor de ploeg. Ik ben blij dat we hem erbij houden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner