25.06.2015 11:17

MVV pikt jonge aanvaller op bij buurman

Jordi Baur is blij nadat hij Fortuna Sittard op voorsprong heeft gezet tijdens het competitieduel met FC Oss. (12-12-2014)
Jordi Baur is blij nadat hij Fortuna Sittard op voorsprong heeft gezet tijdens het competitieduel met FC Oss. (12-12-2014)

Jordi Baur speelt aankomend seizoen zijn wedstrijden voor MVV. De aanvaller komt over van buurman Fortuna Sittard. De twintigjarige flankspeler gaat in eerste instantie op amateurbasis aan de slag bij MVV.

Baur begon het afgelopen seizoen bij Jong Fortuna Sittard, maar debuteerde op 20 oktober tijdens het uitduel met Jong PSV. Sindsdien kreeg de vleugelaanvaller regelmatig speeltijd van Fortuna Sittard-trainer Peter van Vossen. Baur speelde uiteindelijk 24 competitiewedstrijden, daarin was hij eenmaal trefzeker.

MVV-trainer Ron Elsen is blij met zijn nieuwe aanwinst. "Jordi is een jonge, talentvolle speler met een drive naar voren", vertelt de oefenmeester op de clubsite van MVV. "Jordi zocht een nieuwe impuls in zijn carrière en wil de stap maken naar stabiele basisspeler. Hij zal zijn beste beentje voor moeten zetten om dat bij MVV ook daadwerkelijk te bewerkstelligen. Bij MVV krijgt Jordi de kans om zijn talent verder te ontwikkelen. Als Jordi de progressie kan maken die hij het afgelopen jaar bij Fortuna heeft laten zien, heb ik er veel vertrouwen in."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner