02.07.2015 14:32

Rekik zet krabbel bij Olympique Marseille

Karim Rekik vervolgt zijn carrière in Frankrijk. De verdediger wordt door Olympique Marseille overgenomen van Manchester City, zo heeft de Franse club donderdag bevestigd.

De transfer hing al even in de lucht, maar de zaak is nu beklonken. De afgelopen twee seizoenen speelde de Nederlander op huurbasis voor PSV, waarmee hij afgelopen seizoen de landstitel won. Een nieuwe verhuurperiode zag de twintigjarige niet zitten, waardoor hij dus verkocht is door de Citizens.

Hoeveel de ploeg uit de Ligue 1 voor de mandekker overmaakt naar Manchester, is niet duidelijk. Tegenover RMC liet Rekik zich eerder deze week al uit over de transfer. "Ik wilde graag de volgende stap maken en nog een jaar bij PSV was geen optie voor mij. Ik kon kiezen tussen Marseille en Atlético Madrid. Marseille nam echter als eerst contact met mij op en vertelde me dat ze me heel graag wilden hebben. De manier waarop mensen tegen je praten is belangrijk. Het voetbal is hier echt alles. Ik wil graag goede wedstrijden voor deze club spelen en prijzen winnen", aldus de nieuwe aanwinst van L'OM.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner