05.07.2015 10:48

Crystal Palace wil verrassen met komst Cabaye

Duván Zapata en Yohan Cabaye houden elkaar bezig tijdens de oefenwedstrijd Napoli - Paris Saint-Germain. (11-08-2014)
Duván Zapata en Yohan Cabaye houden elkaar bezig tijdens de oefenwedstrijd Napoli - Paris Saint-Germain. (11-08-2014)

Crystal Palace eindigde afgelopen seizoen knap op de tiende plek in de Premier League, maar de Engelse club wil meer. Om een plek binnen de top tien te bewerkstelligen, moet Yohan Cabaye van Paris Saint-Germain Het Kanaal oversteken.

Dit bevestigt Crystal Palace-voorzitter Steve Parish aan TalkSport. "Dat is iets wat zeker willen proberen. Als het lukt, zal dat ontzettend groot nieuws zijn voor de club. Hij is een ervaren international, we werken zeker aan zijn transfer", steekt Parish de interesse van Crystal Palace niet onder stoelen of banken. Crystal Palace heeft een goede kans op het aantrekken van de middenvelder, aangezien hij afgelopen maand al flirtte met een terugkeer naar Engeland.

"Om in de top tien van de Premier League te komen, moeten we er voor zorgen dat we spelers halen die thuishoren bij een club in de top tien van de Premier League." Cabaye begon zijn carrière in de Ligue 1, maar maakte in 2011 de overstap naar Newcastle United. Hier speelde hij een kleine drie jaar, voordat Paris Saint-Germain hem terughaalde naar de Ligue 1. Afgelopen seizoen speelde de middenvelder 36 officiële wedstrijden voor de kampioen van Frankrijk.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner