22.01.2016 15:45

Heerings via Helmond in de Jupiler League

Kai Heerings loopt zwaar gedesillusioneerd van het veld af na de wedstrijd SC Cambuur - Heracles Almelo. De thuisploeg gaat met maar liefst 1-6 onderuit. (22-08-2015)
Kai Heerings loopt zwaar gedesillusioneerd van het veld af na de wedstrijd SC Cambuur - Heracles Almelo. De thuisploeg gaat met maar liefst 1-6 onderuit. (22-08-2015)

Ondanks eerdere uitspraken gaat Kai Heerings toch aan de slag in de Jupiler League. De zaakwaarnemer van de verdediger vertelde dat hij in de Eredivisie actief wilde blijven, maar Helmond Sport huurt Heerings dit seizoen van SC Cambuur.

De formatie uit Brabant raakte deze maand Aleksandar Bjelica kwijt aan KV Mechelen en was zodoende op zoek naar een versterking in het hart van de verdediging. Met Heerings heeft Helmond Sport een goedkope optie gevonden, aangezien SC Cambuur de verdediger transfervrij laat vertrekken

"Na het goede gesprek dat ik met de club heb gehad was ik direct enthousiast om voor Helmond Sport te spelen. Ik ben daarom blij dat ik de kans krijg om hier te voetballen, zodat ik mezelf kan door ontwikkelen en de club kan versterken", stelt Heerings op de clubwebsite van de huidige nummer acht in de Jupiler League.

"We zijn blij dat we, na de verkoop van Aleksandar Bjelica, snel de selectie hebben kunnen versterken met een linksbenige centrale verdediger. Daarnaast heeft Kai in de afgelopen seizoenen al veel ervaring opgedaan in de Eredivisie", kijkt Mario Captein, directeur van Helmond Sport, naar zijn nieuwste aanwinst.

Heerings staat op 64 wedstrijden in de Eredivisie, waarvan hij er voor SC Cambuur in de eerste seizoenshelft vijf speelde.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner