28.01.2016 11:17

Lazić maakt het seizoen af bij VVV-Venlo

Boban Lazić (m.) komt in de ploeg voor Kingsley Ehizibue (l.) tijdens het competitieduel PEC Zwolle - AZ Alkmaar. (13-12-2015)
Boban Lazić (m.) komt in de ploeg voor Kingsley Ehizibue (l.) tijdens het competitieduel PEC Zwolle - AZ Alkmaar. (13-12-2015)

Boban Lazić maakt het seizoen af bij VVV-Venlo. De Limburgers huren de vleugelaanvaller voor de rest van het seizoen van PEC Zwolle. 

Lazić tekende afgelopen zomer een contract bij PEC Zwolle, maar kwam vooralsnog niet verder dan vijf invalbeurten. "Boban is een jonge speler, voor wie het belangrijk is om veel speelminuten te maken", aldus technisch directeur Gerard Nijkamp op de website van de Zwollenaren. "We zijn content dat hij bij VVV-Venlo in de top van de Jupiler League het podium krijgt waar we naar zochten, om vervolgens als sterkere speler terug te keren in Zwolle. We wensen hem veel succes in Venlo."

Lazić hoopt in Venlo bij te dragen aan het succesvolle seizoen van VVV. "De club draait goed en ik hoop dat ik daar mijn bijdrage in kan leveren. Ik kan zowel rechts als links op de flank spelen en ik wil graag ervaring opdoen. En als dat kan in de top van de Jupiler League dan is dat alleen maar goed voor mijn ontwikkeling", aldus Lazić op de clubsite van de Limburgers.

"Gezien onze precaire financiële situatie zijn wij normaal gesproken niet in staat om spelers te halen. Maar op deze manier kan dat wel. We zijn blij dat PEC Zwolle ons deze buitenkans geeft: zij stellen de speler kosteloos beschikbaar, Boban kan ervaring opdoen en onze selectie is weer wat breder en sterker geworden in deze belangrijke fase van de competitie", aldus directeur Marco Bogers van VVV.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner