28.01.2016 12:23

Twee nieuwelingen voor FC Den Bosch

FC Den Bosch heeft zich donderdagochtend versterkt met Bart Biemans en Alessio Carlone. Beide spelers worden tot het einde van het seizoen gehuurd. Bij laatstgenoemde heeft Den Bosch ook de optie om hem aankomend seizoen opnieuw te huren.

Biemans komt op huurbasis over van Roda JC Kerkrade. De Belgische verdediger was in het verleden een vaste waarde bij Roda JC, maar komt dit seizoen amper aan spelen toe. Biemans speelde dit seizoen pas twee officiële duels, waardoor men in Limburg niet rouwig zal zijn om zijn vertrek. Carlone wordt door FC Den Bosch gehuurd van het Belgische KRC Genk. De aanvaller wacht nog op zijn debuut bij Genk en moet ervaring opdoen bij FC Den Bosch.

"Bart Biemans is een ervaren verdediger, een leider op het veld", aldus FC Den Bosch-trainer René van Eck op de clubsite van de Bosschenaren. "Bart is een buitenkansje voor een club als FC Den Bosch en andersom kunnen we Bart een mooi podium bieden om zichzelf weer in de kijker te spelen. Alessio is een technisch vaardige linksbuiten, die ook als nummer tien uit de voeten kan. Hij heeft veel indruk gemaakt op onze technische staf. Hij liep de afgelopen twee weken stage bij ons. Alessio heeft veel snelheid, dreiging en diepgang en een goede actie in huis. We kijken er naar uit om beide spelers in actie te zien voor FC Den Bosch."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner