01.02.2016 20:47

Van Diermen maakt seizoen af bij NAC Breda

Michael de Leeuw (l.) en Kevin van Diermen (r.) vechten om de bal tijdens het competitieduel FC Groningen - Excelsior. (21-08-2015)
Michael de Leeuw (l.) en Kevin van Diermen (r.) vechten om de bal tijdens het competitieduel FC Groningen - Excelsior. (21-08-2015)

NAC Breda kan in het resterende deel van het seizoen beschikken over Kevin van Diermen. De centrumverdediger, met 150 officiële wedstrijden in Nederland op zijn cv, wordt voor een half jaar gehuurd van Eredivisionist Excelsior.

Omdat na de verhuurperiode het contract van Van Diermen bij Excelsior afloopt, kondigt NAC Breda alvast aan dat het na het huidige seizoen graag in gesprek wil gaan met de mandekker, om een contract aan te gaan voor een langere periode. Van Diermen speelt al sinds 2012 voor de Rotterdammers, maar kwam dit seizoen in de Eredivisie bijzonder weinig aan bod.

De centrumverdediger kwam maar tot vier competitiewedstrijden, waarbij hij wel elke wedstrijd in de basis begon. Van Diermen treft bij NAC Breda zijn oud-trainer Marinus Dijkhuizen, die hem veel speeltijd gunde toen hij nog de eindverantwoordelijke bij Excelsior was. "NAC is blij zich te kunnen versterken met Kevin, omdat hij kwaliteiten heeft die het team beter maken. Marinus heeft hem van dichtbij meegemaakt en hij is vol lof over Van Diermen als voetballer en als persoonlijkheid", stelt technisch directeur Hans Smulders op de clubwebsite van de Brabanders.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner