10.03.2016 19:25

Singh zonder speeltijd weg bij FC Midtjylland

Harmeet Singh (l.) werkt de bal onder druk van Nemanja Gudelj weg tijdens de Europa League-wedstrijd Ajax - Molde FK. (10-12-2015)
Harmeet Singh (l.) werkt de bal onder druk van Nemanja Gudelj weg tijdens de Europa League-wedstrijd Ajax - Molde FK. (10-12-2015)

Het Deense avontuur van oud-Feyenoorder Harmeet Singh is op niets uitgelopen. De middenvelder verkaste deze winter van Molde FK naar FC Midtjylland, maar is vanwege persoonlijke omstandigheden alweer vertrokken. Singh speelde geen minuut voor zijn nieuwe werkgever.

Volgens FC Midtjylland is het de bedoeling dat Singh terugkeert naar zijn oude club Molde FK, maar de Noren, dit seizoen de tegenstander van Ajax in de groepsfase van de Europa League, moeten dit nieuws nog bevestigen. FC Midtjylland laat in een statement op de clubwebsite weten dat Singh vanwege omstandigheden in zijn familie sowieso terugkeert naar Noorwegen.

Singh kwam in 2012 naar Nederland, toen Feyenoord hem overnam van Vålerenga IF. De spelverdeler kwam echter tot slechts zeven competitiewedstrijden voor de Rotterdammers, waarna Molde FK toesloeg. In Noorwegen vond de in Oslo geboren voetballer zijn voetbalbenen weer terug, waarna hij een overstap naar FC Midtjylland verdiende. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner