14.04.2016 10:16

'VVV-Venlo aast op transfervrije Vriends'

Gyliano van Velzen (l.) vecht een duel uit met Bart Vriends (r.) tijdens het competitieduel Go Ahead Eagles - FC Volendam (11-04-2016).
Gyliano van Velzen (l.) vecht een duel uit met Bart Vriends (r.) tijdens het competitieduel Go Ahead Eagles - FC Volendam (11-04-2016).

VVV-Venlo hoopt zich aankomende zomer te versterken met Bart Vriends. De verdediger heeft een aflopende verbintenis bij Go Ahead Eagles en kan daardoor transfervrij vertrekken.

Vriends kan volgens Voetbal International bij Go Ahead Eagles blijven, aangezien die club de 24-jarige verdediger een contractaanbieding heeft gedaan. Maar volgens datzelfde medium kan Vriends ook naar VVV-Venlo verkassen. Mocht Vriends voor een transfer naar VVV-Venlo kiezen, dan staat er binnenkort mogelijk een bijzondere wedstrijd op het programma.

VVV-Venlo staat op dit moment namelijk tweede in de Jupiler League, terwijl Go Ahead Eagles het met een vijfde plaats moet doen. Beide ploegen weten zich dan te plaatsen voor de play-offs om promotie/degradatie  en zullen elkaar dan treffen in de tweede ronde van de play-offs. 

Vriends is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van Go Ahead Eagles. De verdediger begon zijn carrière bij FC Utrecht, maar speelt sinds januari 2013 voor Go Ahead Eagles.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner