07.06.2016 11:33

Den Bosch haalt doelman van RKC Waalwijk

Ralph Vos geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel RKC Waalwijk - Fortuna Sittard (11-03-2016).
Ralph Vos geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel RKC Waalwijk - Fortuna Sittard (11-03-2016).

FC Den Bosch heeft zich voor aankomend seizoen versterkt met doelman Ralph Vos. De sluitpost komt over van RKC Waalwijk en tekent in Den Bosch een contract voor één seizoen met een optie voor een extra jaar.

FC Den Bosch-directeur Edward van Wonderen is blij met de komst van Vos. "Ralph is een talentvolle doelman uit de regio die de afgelopen twee seizoenen al op jonge leeftijd ervaring heeft kunnen opdoen in het betaalde voetbal bij RKC Waalwijk. We zien veel potentie in Ralph en hebben de overtuiging dat we hem een mooi podium kunnen bieden om zichzelf verder te ontwikkelen. We kijken er naar uit om aankomend seizoen met hem te kunnen samenwerken", aldus Van Wonderen op de clubsite van FC Den Bosch.

De negentienjarige Vos debuteerde tijdens het seizoen 2014/2015 onder de lat bij RKC Waalwijk. Na zijn debuut mocht Vos nog 27 keer opdraven tijdens een officieel duel van RKC Waalwijk. Vos is na Nick Leijten, die overkwam van de amateurs van DESO, de tweede nieuwe doelman van FC Den Bosch. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner