20.06.2016 16:59

Belterman wil via Tweede Divisie hogerop

Joey Belterman (l.) vecht een duel uit met Mart Dijkstra (r.) tijdens het competitieduel FC Den Bosch - Sparta Rotterdam (31-01-2016).
Joey Belterman (l.) vecht een duel uit met Mart Dijkstra (r.) tijdens het competitieduel FC Den Bosch - Sparta Rotterdam (31-01-2016).

Joey Belterman doet aankomend seizoen een stap terug in de hoop dat hij er in de toekomst twee vooruit kan zetten. De middenvelder vertrekt van FC Den Bosch naar Spakenburg.

Belterman doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en Heracles Almelo, maar wist in Twente nimmer door te breken. De 22-jarige middenvelder besloot daarom twee seizoenen geleden om Heracles Almelo in te ruilen voor FC Den Bosch. Belterman kon tijdens zijn eerste seizoen in Den Bosch rekenen op een basisplaats, maar het afgelopen seizoen deed FC Den Bosch steeds minder vaak een beroep op Belterman.

In Spakenburg is men blij met de komst van Belterman. "Joey is een geweldig enthousiaste jongen, die voorop zal gaan in de strijd", aldus Jan van Diermen namens de technische commissie op de clubsite van Spakenburg. "Hij is nog jong en daarom ook zeer gedreven. Joey wil natuurlijk graag de stap weer maken naar het betaalde voetbal en ziet daarom Spakenburg als een prachtige club om zijn ambitie waar te maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner