22.06.2016 13:41

FC Den Bosch neemt Schet over van FC Oss

Damiano Schet is gefocust tijdens het competitieduel FC Eindhoven - FC Oss (15-02-2016).
Damiano Schet is gefocust tijdens het competitieduel FC Eindhoven - FC Oss (15-02-2016).

FC Den Bosch heeft zich voor aankomend seizoen versterkt met Damiano Schet. De vleugelaanvaller komt over van FC Oss en tekent in Den Bosch een contract voor één seizoen. FC Den Bosch heeft tevens een optie in het contract opgenomen voor een extra jaar.

FC Den Bosch-directeur Edward van Wonderen is blij met de komst van Schet. "We zijn blij dat hij de selectie per heden komt versterken", aldus Van Wonderen op de clubsite van FC Den Bosch. "Damiano Schet is een creatieve, doelgerichte vleugelaanvaller met veel dreiging. Hij heeft een sterke voorzet en actie in huis en is in staat om een doelpunt te maken. We wensen Damiano veel succes toe in het komend seizoen bij FC Den Bosch."

De 26-jarige aanvaller heeft inmiddels een flink aantal clubs achter zijn naam staan. Schet begon bij HFC Haarlem, maar vertrok vervolgens naar de amateurs van IJsselmeervogels. Ook kwam hij twee seizoenen uit voor Rijnsburgse Boys. Via RKC Waalwijk kwam Schet terecht in Cyprus bij AEK Larnaca. De afgelopen seizoenen stond hij onder contract bij SC Cambuur, Telstar en FC Oss.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner