28.06.2016 19:01

FC Oss haalt 'topper' transfervrij op uit Zwolle

Boban Lazić vervolgt zijn carrière in de Jupiler League. FC Oss maakt dinsdag bekend dat de 21-jarige aanvaller transfervrij overkomt van PEC Zwolle. Lazić tekent in Oss een contract voor één seizoen.

Directeur Peter Bijvelds zegt erg blij te zijn met de komst van Lazić. "Ik wil een groot compliment maken aan ons team voor het binnenhalen van Boban", vertelt Bijvelds op de clubwebsite van FC Oss. "Boban heeft veel kwaliteiten, is explosief en heeft een natuurlijke drang naar het doel. Natuurlijk moet-ie het allemaal nog laten zien, maar ik ben blij dat hij de selectie versterkt in een seizoen waarin we enorm strijdbaar willen zijn vanuit onze underdogpositie. We hebben voor ons niveau een topper in huis gehaald."

Lazić doorliep de jeugdopleiding van Ajax en werd in Amsterdam beschouwd als een groot talent. In 2014 verruilde de aanvaller Ajax voor het Griekse Olympiakos. Medio 2015 tekende Lazić een contract bij PEC Zwolle. Hij speelde vijf competitiewedstrijden voor de Zwollenaren en vertrok vervolgens op huurbasis naar VVV-Venlo. Hij maakte het seizoen echter niet af bij de club uit Venlo en keerde op eigen houtje terug naar Zwolle.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner