13.07.2016 15:35

FC Emmen neemt Mister VVV-Venlo op proef

Niels Fleuren aan de bal tijdens het duel in de play-offs om promotie/degradatie tussen VVV-Venlo en Go Ahead Eagles (16-05-2016).
Niels Fleuren aan de bal tijdens het duel in de play-offs om promotie/degradatie tussen VVV-Venlo en Go Ahead Eagles (16-05-2016).

FC Emmen is in de jacht op een nieuwe verdediger uitgekomen bij Niels Fleuren. De 29-jarige linksback traint deze week mee bij de club uit Drenthe in de hoop om een contract af te dwingen.

Het clubicoon van VVV-Venlo kreeg in Limburg geen nieuw contract, waardoor hij transfervrij kan vertrekken. Fleuren, die op zijn zeventiende debuteerde in de hoofdmacht van VVV-Venlo, speelde ruim driehonderd competitiewedstrijden in dienst van de Limburgse club, maar aankomend seizoen doet VVV-Venlo geen beroep meer op de ervaren verdediger. In Roel Janssen, Nils Röseler en Tristan Dekker haalde VVV-Venlo al drie nieuwe verdedigers binnen.

FC Emmen kan daarentegen nog wel een aantal verdedigers gebruiken. De Emmenaren hebben op dit moment namelijk slechts drie verdedigers onder contract staan. Tim Siekman was er vorig seizoen al bij, terwijl Nick Bakker (FC Groningen) en Stef Gronsveld (Feyenoord) werden aangetrokken. Rechtsbuiten Gersom Klok, die vorig seizoen voor HHC Hardenberg speelde, kan eventueel ook als rechtsback uit de voeten. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner