18.07.2016 13:39

Oost vervolgt carrière in de Derde Divisie

Jason Oost heeft een nieuwe club gevonden. De aanvaller annex middenvelder verlaat Almere City FC en gaat aan de slag bij Quick Boys, dat het afgelopen seizoen wist te promoveren naar de Derde Divisie Zaterdag.

Oost hoopte stiekem nog op een langer verblijf in het betaald voetbal. "Ik voel me topfit en heb altijd met veel plezier gespeeld in het profvoetbal", aldus Oost op de clubsite van Quick Boys. "Er was wel interesse vanuit Nederland en het buitenland, maar heel concreet werd het niet. Uiteindelijk heb ik de knoop voor mezelf doorgehakt en ben ik meer gaan nadenken over mijn carrière na het voetbal."

"In de jeugd van Feyenoord speelde ik weleens tegen Quick Boys", vervolgt Oost. "Gert Aandewiel (technisch manager van Quick Boys, red.) heeft mij onlangs een rondleiding gegeven en ik heb me ook door anderen laten informeren over de club. Quick Boys heeft een fantastische accommodatie en alles is goed geregeld. Hier krijg ik bovendien de kans om een start te maken met mijn trainersloopbaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner