22.07.2016 19:49

Willem II slaagt erin Calcan te contracteren

Nog geen drie minuten na de 1-0 maakt Jordens Peters (m.) er bij SC Cambuur - Willem II alweer 1-1 van. (21-04-2016)
Nog geen drie minuten na de 1-0 maakt Jordens Peters (m.) er bij SC Cambuur - Willem II alweer 1-1 van. (21-04-2016)

Het is Willem II toch gelukt om de Roemeen Andreas Calcan vast te leggen. De 22-jarige vleugelaanvaller leek even op weg naar Jong Ajax, maar besloot toch om een contract voor twee jaar te tekenen bij de Tilburgse ploeg.

De Brabantse club is blij met de komst van de buitenspeler. "Eerder deze week kwamen de club, speler en zaakwaarnemer niet tot een akkoord, maar nadat de onderhandelingen over het contract werden heropend is het technisch manager Joris Mathijsen alsnog gelukt om Calcan naar Tilburg te halen", schrijft de club op de website.

Mathijsen, de technisch directeur van Willem II, is opgetogen met de komst van de drievoudig Roemeens jeugdinternational naar Tilburg. "Ik ben verheugd dat het uiteindelijk toch gelukt is om Andreas aan onze selectie toe te voegen. Zoals gezegd vinden wij hem een groot talent. We hopen veel plezier aan hem te beleven."

Eerder deze week werd de aanvaller al medisch goed bevonden, maar het vraag en aanbod tussen club en speler lag ver uit elkaar. Calcan besloot toen om mee te trainen bij Jong Ajax, maar heeft uiteindelijk besloten om voor Willem II uit te komen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner