25.07.2016 11:53

Amevor na Engels avontuur terug bij Dordrecht

Mawouna Amevor is weer terug bij FC Dordrecht. Aan het begin van dit jaar vertrok de verdediger naar het buitenland voor een avontuur in Engeland. Amevor ondertekende maandag een eenjarig contract bij de Jupiler League-club.

Amevor maakte in maart de overstap naar Notts County. Op dat moment stond Ricardo Moniz daar nog als hoofdtrainer aan het roer. Het lukte Amevor niet om door te breken bij Notts County. Het afgelopen seizoen bleef de teller steken op elf wedstrijden in de League Two. De club stond dan ook open voor een transfer van de 24-jarige.

Voor FC Dordrecht is het de negende nieuwe speler voor aankomend seizoen. "We zijn blij dat we Amevor kunnen toevoegen aan de selectie", vertelt trainer Gérard de Nooijer op de officiële website van Dordrecht. "We zochten iemand met iets meer routine. Mawouna heeft niet alleen ervaring, maar is ook een jongen van de club."

In het seizoen 2010/2011 maakte Amevor zijn debuut voor FC Dordrecht. In 2013 maakte Amevor een transfer naar Go Ahead Eagles.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner