26.07.2016 10:30

Vitesse versterkt zich met Deense doelman

Michael Tørnes krijgt een contract aangeboden van Vitesse. De Deense doelman was onlangs op proef bij de Arnhemse club en heeft een sterke indruk achtergelaten. De Arnhemmers verwachten op korte termijn tot een akkoord te komen.

Tørnes reisde onlangs met Vitesse af naar Slovenië voor een trainingskamp. De Deense sluitpost kreeg 45 minuten speeltijd tijdens het oefenduel met het Russische Rubin Kazan (2-1 overwinning) en liet een dusdanig sterke indruk achter dat Vitesse hem wil contracteren. Tørnes sluit dinsdag weer aan bij Vitesse en de Arnhemmers laten via de officiële clubsite weten dat ze verwachten er op korte termijn uit te komen met de doelman.

De Deen kan transfervrij overgenomen worden van Odense BK, omdat het contract van de goalie onlangs is afgelopen. De dertigjarige doelman begon zijn carrière in zijn vaderland bij Brøndby IF en speelde naast Odense ook voor het Finse HJK Helsinki en het Noorse Sandefjord Fotball. Het afgelopen seizoen stond Tørnes slechts vier competitiewedstrijden onder de lat bij Odense. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner