07.08.2016 23:09

Coach FC Midtjylland hoopt op Van der Vaart

Rafael van der Vaart is in onderhandeling met FC Midtjylland over een transfer. Dat lijkt een verrassende overstap, maar de speler van Real Betis wil zijn vriendin Estevana Polman naar het Scandinavische land volgen. 

Als het aan de Deense coach, Jess Thorup, van die ploeg ligt, is de Nederlandse spelmaker van harte welkom bij zijn team. "Voor mij is het belangrijkste dat hij de ambitie heeft om terug te keren en de criticasters te bewijzen dat hij nog niet klaar is op topniveau", meent de trainer van FC Midtjylland in gesprek met Fyens.dk.

"Van der Vaart is hongerig om zijn waarde te bewijzen en om FC Midtjylland naar een nog hoger niveau te tillen. Maar dit verhaal ligt momenteel op een andere tafel, dus het is niet langer aan mij om te bepalen of hij hier wel of niet komt spelen", gaat de oefenmeester verder over de mogelijke komst van de 33-jarige Nederlander.

De technisch directeur Claus Steinlein van FC Midtjylland staat zijn trainer bij. "Op dit moment kunnen de onderhandelingen nog alle kant op, maar we zijn hier omdat we erin geloven en ik heb er vertrouwen in. Er zijn verschillende ontmoetingen geweest en op dit moment zijn de financiën het probleem. Meerdere partijen moeten water bij de wijn doen. Maar het is positief dat hij hier kwam kijken dat toont zijn interesse aan. Dat is een goede stap."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner