23.12.2016 15:52

Terugkeer Büttner bij Vitesse stap dichterbij

De kans dat Alexander Büttner binnen afzienbare tijd terugkeert bij Vitesse, wordt groter. De Arnhemmers lieten bij monde van Henk Fraser al weten geïnteresseerd te zijn in de linksback. De zaakwaarnemer van Alexander Büttner bevestigt dat Vitesse de 27-jarige speler wil inlijven.

Büttner staat nog onder contract bij Dinamo Moskou, maar hoopt zijn contract bij de Russische club spoedig te kunnen ontbinden. "We hebben een positief gesprek gehad. Niet concreet nog, maar ik denk dat Vitesse er alles aan zal doen om Alex binnen te krijgen. Ik verwacht dat we volgende week meer concrete gesprekken zullen voeren", aldus belangenbehartiger Aleksandar Bursac.

Vitesse heeft een speciaal plekje in het hart van Büttner, geeft Bursac aan. "Geld is niet de drijfveer. Hij is een Vitessenaar, is zich bewust van de situatie bij die club en wil weer voetballen. Op dit moment is Alex in de kracht van zijn leven. Uiteindelijk beslist hij helemaal zelf. De club zal hem het gevoel moeten geven dat ze heel graag willen. Maar nogmaals, ik heb het idee dat Vitesse er alles aan doet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner