25.01.2017 14:17

VVV versterkt zich met back uit Tweede Divisie

Cendrino Misidjan (r.) vecht om de bal met Sten Vreekamp (l.) tijdens het competitieduel Spakenburg - De Treffers (21-01-2017).
Cendrino Misidjan (r.) vecht om de bal met Sten Vreekamp (l.) tijdens het competitieduel Spakenburg - De Treffers (21-01-2017).

VVV-Venlo heeft zich per direct versterkt met Cendrino Misidjan. De linksback komt over van De Treffers en tekent in Limburg een contract tot het einde van het seizoen. VVV heeft tevens een optie om het contract met nog eens één seizoen te verlengen.

Onlangs was Abel Tamata op proef in Venlo. De oud-speler van FC Groningen en PSV kreeg een aanbieding van de Limburgse club, maar Tamata besloot om daar niet op in te gaan. Nu heeft VVV alsnog een nieuwe linksback gevonden. "Wij hebben met Roel Jansen al een prima linksback maar waren al langer opzoek naar een extra speler voor die positie, met Cendrino Misidjan hebben we die gevonden, hij heeft veel ervaring in de top van de Jupiler League", aldus manager voetbal Stan Valckx op de clubsite van de Limburgers.

De 28-jarige Misidjan was sinds oktober actief voor De Treffers in de Tweede Divisie en kwam tot zeven competitiewedstrijden, daarin wist de verdediger twee keer te scoren. Misidjan heeft een rijk verleden in de Jupiler League, want hij stond onder contract bij onder meer Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam en SC Telstar. Ook speelde hij in Bulgarije bij CSKA Sofia en in Cyprus bij Ermis Aradippou.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner