25.01.2017 15:18

Almere City haalt Beitar Jerusalem-aanvaller

Arsenio Valpoort keert per direct terug naar Nederland. De vleugelaanvaller verlaat het Israëlische Beitar Jerusalem en tekent een contract voor anderhalf jaar bij Almere City FC.

Valpoort vertrok in februari van RKC Waalwijk naar Israël. "Ik kom terug van een buitenlands avontuur en wil mezelf weer op de kaart zetten", aldus de aanvaller op de clubsite van Almere City. "Ik ben redelijk snel, houd diepte in mijn spel en ik heb een aardige actie in huis. Daarnaast kan ik een goal maken. Ik voel me fit, maar het is aan de trainer om te bepalen wanneer hij het verstandig vindt om mij in te zetten. Ik heb er in ieder geval zin in."

Het avontuur in Israël verliep niet helemaal zoals verwacht. "Ik heb daar in de voorbereiding alles gespeeld en ook in de Europa League vier wedstrijden meegaan. Maar de trainer veranderde zijn plannen, waardoor ik nu op zoek kon naar een nieuwe club. Ik kijk ernaar uit om hier aan de slag te gaan en wil van waarde zijn voor het team met goals en assists. Vorig jaar speelde ik met RKC Waalwijk nog tegen Almere City. Toen scoorde ik een hattrick. Het is een mooie club, die grote stappen heeft gemaakt. Zowel binnen als buiten het veld. Dat zie je ook terug in de resultaten. Dit is een team om serieus rekening mee te houden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner