28.06.2016 11:47

NAC ziet Luis Pedro naar Turkije vertrekken

Lucas Andersen (r.) krijgt een flinke trap aan de zijlijn, maar komt wel langs Luis Pedro (l.) en Michael Dingsdag. (19-05-2016)
Lucas Andersen (r.) krijgt een flinke trap aan de zijlijn, maar komt wel langs Luis Pedro (l.) en Michael Dingsdag. (19-05-2016)

Luis Pedro gaat zijn carrière hoogstwaarschijnlijk vervolgen in Turkije. De verdediger van NAC Breda zal dinsdag naar Turkije afreizen om te onderhandelen met een Turkse club. 

Luis Pedro kwam een jaar geleden over van FC Emmen en heeft in Breda nog een contract tot de zomer van 2017, maar desondanks gaat de Angolees NAC verlaten. "Ik reis dinsdag af naar Turkije om daar te onderhandelen met een Turkse club", aldus de verdediger tegenover Omroep Brabant. "Ik wil niet zeggen om welke club het gaat, maar het gaat inderdaad om een club uit de Tweede Divisie."

"Het is niet zo dat ik het bij NAC niet naar mijn zin heb", vervolgt Luis Pedro zijn verhaal. "Maar ik wil na vier jaar Jupiler League eens wat anders. Ik denk ook dat het goed is voor mijn ontwikkeling", aldus Luis Pedro, die volgens De Gelderlander ook in de belangstelling stond van De Graafschap.

Luis Pedro speelde het afgelopen seizoen 32 competitiewedstrijden namens NAC, daarin wist hij vier keer te scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner