06.07.2016 20:41

Tanda transfereert toch naar Go Ahead Eagles

Dario Tanda tijdens de oefenwedstrijd van Go Ahead Eagles tegen SV Terwolde. (24-06-2015)
Dario Tanda tijdens de oefenwedstrijd van Go Ahead Eagles tegen SV Terwolde. (24-06-2015)

Het had wat voeten in de aarde, maar het is Go Ahead Eagles toch gelukt om Dario Tanda voor het volgende seizoen vast te leggen. PEC Zwolle leek het contract van de middenvelder te verlengen, maar Tanda gaat nu definitief naar Deventer.

PEC Zwolle en Go Ahead Eagles en het management van de speler zijn daarom gezamelijk rond de tafel gaan zitten. "Er is op een constructieve manier met elkaar gesproken en inmiddels kunnen alle betrokken partijen melden dat de kou uit de lucht is", meldt Go Ahead Eagles op de website.

"Go Ahead Eagles, PEC Zwolle en het management van Dario Tanda zijn tot een oplossing gekomen, waardoor de overstap van de middenvelder naar Go Ahead Eagles inmiddels op de goedkeuring kan rekenen van alle partijen." Als speler van PEC Zwolle, kwam Tanda het afgelopen seizoen slechts driemaal in actie. Dit deed hij allemaal als invaller.

In het verleden stond Tanda al onder contract in Deventer. Door privé-redenen werd die verbintenis geen succes. In de zomer van 2015 ging Tanda naar Go Ahead Eagles, maar een aantal weken later verscheurden club en speler in goed overleg hun overeenkomst. Tanda mag zich nu voor de tweede keer bewijzen bij de promovendus.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner