10.07.2016 11:25

'Morata toch niet op te halen bij Real Madrid'

Geïnteresseerde clubs kunnen de pijlen richten op iemand anders dan Morata. De spits van Real Madrid, die via een clausule vertrok bij Juventus, lijkt toch voor te komen in de plannen van Real Madrid-trainer Zinédine Zidane.

Nadat Real Madrid de clausule in het contract van Morata activeerde, de Koninklijke moest een gelimiteerde transfersom betalen om de spits terug te krijgen, gingen de geruchten dat Real Madrid dit alleen deed om winst te maken met een nieuwe transfer van de goaltjesdief. Clubs uit de Premier League schoven aan om te profiteren van de Spaanse constructie, maar lijken verplicht te moeten afhaken.

Volgens Marca is de ontwikkeling van Morata in de Serie A en bij het nationale elftal van Spanje dusdanig goed, dat hij volgens Zidane en directeur Florentino Perez een waardevol lid van de selectie kan zijn. Morata scoorde drie keer voor Spanje op het Europees kampioenschap in Frankrijk, maar kwam niet verder dan de achtste finale op het eindtoernooi. Chelsea bood naar verluidt al zestig miljoen euro op Morata, terwijl Arsenal ook interesse had.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner