26.07.2016 11:47

'Alexandre Pato hard op weg naar Spanje'

Alexandre Pato speelt aankomend seizoen waarschijnlijk in de Primera División. De Braziliaanse aanvaller staat namelijk in de belangstelling van Villarreal. 

Volgens Marca gaat Alexandre Pato aankomend seizoen aan de slag bij het Spaanse Villarreal. De Braziliaan speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor Chelsea, maar de aanvaller wist in Londen geen sterke indruk achter te laten. De Braziliaan kwam slechts tot twee competitiewedstrijden onder Guus Hiddink, daarin wist Alexandre Pato wel eenmaal te scoren. Tegen Aston Villa (4-0) was hij vanaf de strafschopstip trefzeker.

Het Spaanse medium weet dat Villarreal drie miljoen euro moet betalen om Alexandre Pato over te nemen van het Braziliaanse Corinthians SP, waar de aanvaller nog een contract heeft tot het einde van het kalenderjaar. In ruil voor drie miljoen euro krijgt Villarreal volgens Marca zestig procent van de transferrechten in handen.

De 27-jarige aanvaller maakte in het verleden furore bij AC Milan, maar de afgelopen jaren zit de carrière van de Braziliaan in de slop.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner