26.10.2016 14:16

Pedro sprak afgelopen zomer met Barcelona

Pedro Rodríguez verliet ruim een jaar geleden FC Barcelona voor Chelsea, maar afgelopen zomer was de Spaanse aanvaller in gesprek met de Catalaanse club over een terugkeer naar Barcelona.

"Ik heb met Josep Maria Bartomeu (president van FC Barcelona, red.) gesproken en het leek erop dat ik zou terugkeren bij Barcelona", aldus de aanvaller van Chelsea tegenover het Catalaanse radiostation RAC-1. "Maar kennelijk was mijn gevoel niet juist", aldus Pedro, die afgelopen weekend al na dertig seconden wist te scoren voor Chelsea tijdens het competitieduel met Manchester United (4-0 winst).

Pedro hoopt dat hij in de toekomst alsnog terug zal keren bij FC Barcelona, maar realiseert zich dat de kans op een terugkeer naar Barcelona klein is. "Als je mij vraagt of ik wil terugkeren naar Barcelona, dan is dat een retorische vraag. Barcelona is een geweldige club, met een geweldige ploeg. De supporters zijn bovendien dol op me. Ik heb altijd gezegd dat ik met pensioen wil bij Barcelona, maar op dit moment is het moeilijk. Momenteel is het zelfs bijna onmogelijk."

Pedro heeft bij Chelsea nog een contract tot medio 2019.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner