30.05.2017 15:23

'FC Utrecht weet Ünal niet binnen te halen'

FC Utrecht zal zich komend seizoen niet versterken met de twintigjarige spits Enes Ünal. De club zou diverse pogingen hebben gedaan om de talentvolle speler te huren van Manchester City. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Ünal zou Sébastien Haller moeten gaan vervangen. Haller vertrekt bij de Domstedelingen richting Eintracht Frankfurt en Utrecht zou de Turkse aanvaller op het oog hebben als nieuwe spits. Ünal speelde dit seizoen als huurling bij FC Twente. Daar maakte hij veel furore door achttien doelpunten te maken in de Eredivisie. The Citizens hebben al laten weten dat de Turkse aanvaller hoogstwaarschijnlijk niet naar een ploeg uit Nederland gaat, maar naar een ploeg in Spanje. 

Utrecht lijkt zich op korte termijn te gaan versterken met de Belgische spits Cyriel Dessers. Zijn zaakwaarnemer laat weten dat er woensdag of donderdag meer nieuws over de Belg gaat verschijnen. Dessers maakte dit seizoen 22 doelpunten in de Jupiler League namens NAC Breda. In de play-offs bewees de Belg zijn waarde ook. In de vier wedstrijden maakte hij zeven doelpunten, waarvan drie afgelopen zondag tegen NEC.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner