30.05.2017 16:41

Jørgensen ziet geen reden om te vertrekken

Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen
Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen

Nicolai Jørgensen kwam afgelopen seizoen voor drie miljoen Euro over van FC Kopenhagen. De Deen was van belangrijke waarde voor de Rotterdammers. Met 25 doelpunten en 17 assists, was hij zowel de topscorer als de meest waardevolle speler in de Eredivisie. De Deen is van plan om bij Feyenoord te blijven.

Als je opvalt in de Eredivisie, komen er al snel geruchten over transfers naar het buitenland. Zo zou Olympique Marseille volgens de media interesse hebben in de spits. Jørgensen geeft vooral aan veel geleerd te hebben dit jaar. "Ik heb veel geleerd dit jaar, op voetbalgebied en daarbuiten. "Ik heb geleerd hoe ik een professional ben in een ander land. Het was echt cool en ik heb ervan genoten", zegt de Deen op de clubwebsite van Feyenoord.

"Ik ben van plan om bij Feyenoord te blijven. Ik ben er erg gelukkig. Ik heb geen haast om te vertrekken, maar het is niet alleen aan mij. Je weet nooit wat er kan gebeuren. Ik ben blij dat we in de Champions League spelen, dus er is geen reden om te vertrekken. Maar als Feyenoord een bod krijgt dat ze niet kunnen weigeren, dan kan ik daar in meegaan", besluit de spits.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner