27.07.2015 19:18

Update: Türüç verkast naar Kayserispor

Deniz Türüç (l.) is Zoltán Gera (r.) te snel af tijdens Ferencvárosi TC - Go Ahead Eagles. (09-07-2015)
Deniz Türüç (l.) is Zoltán Gera (r.) te snel af tijdens Ferencvárosi TC - Go Ahead Eagles. (09-07-2015)

Go Ahead Eagles staat op het punt om Deniz Türüç kwijt te raken. De middenvelder zal, mits hij medisch goedgekeurd wordt, een contract voor drie seizoenen tekenen bij het Turkse Kayserispor.

Volgens het Algemeen Dagblad liepen de gesprekken tussen Kayserispor en Go Ahead Eagles al twee weken. Na veel gesteggel zijn beide clubs eindelijk tot een akkoord gekomen, waardoor Türüç zijn transfer naar Turkije kan afronden. Türüç nam tijdens de onderhandelingen al een kijkje bij zijn nieuwe club en sprak onder meer met trainer Tolunay Kafkas.

De onderhandelingen duurden twee weken omdat Kayserispor in termijnen wilde betalen. Go Ahead Eagles zag dat niet zitten. Maandagmiddag zijn beide clubs alsnog tot een akkoord gekomen. De Turkse topclub Beşiktaş probeerde vrijdag Türüç voor de neus van Kayserispor weg te kapen, maar de linkspoot liet zich niet verleiden door de Turkse grootmacht.

Oud-Feyenooder Diego Biseswar staat ook onder contract bij Kayserispor.

Update: 27-07-2015: 19.18

Edwin Lugt, voorzitter van Go Ahead Eagles, heeft maandagavond bevestigd dat Deniz Türüç vertrekt naar de Turkse promovendus Kayserispor. De Nederlandse middenvelder met Turkse roots tekent een contract dat hem tot de zomer van 2018 aan Kayserispor zal verbinden. Dinsdag ondergaat Türüç de medische keuring.  

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner