12.01.2016 16:31

Slecht nieuws vanuit Turkije voor Van Rhijn

Een transfer van Ricardo van Rhijn naar Galatasaray lijkt plotseling erg ver weg te zijn. De Ajax-verdediger zou in gesprek zijn met de Turkse club, maar die maakt zelf melding dat het in gesprek is met een andere speler.

Via de website van Galatasaray maakt het bekent dat het de onderhandelingen is gestart met Martin Linnes. De verdediger zag dat zijn contract bij Molde FK aan het einde van dit jaar afliep en kan dus transfervrij naar de Turken vertrekken. "We zijn begonnen met de onderhandelingen, waarna de medische keuring zal volgen", zo schrijft de club op de website. Hierdoor lijkt het een kwestie van tijd voordat Linnes officieel naar Galatasaray vertrekt.

Zodoende lijkt Van Rhijn opnieuw achter het net te vissen. Linnes stond bij Molde FK namelijk ook regelmatig rechtsback en daardoor lijkt de komst van Van Rhijn onwaarschijnlijk. Ajax gunde de rechtsback een transfer naar de Turkse grootmacht. De back verloor zijn plek aan Kenny Tete en die lijkt hem voorlopig nog niet af te staan.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner