18.07.2016 22:40

PSV-target Bruma heeft aanbieding gehad

Derk Boerrigter in duel met Galatasaray speler Tue Na Bangna Bruma. (12-01-2014)
Derk Boerrigter in duel met Galatasaray speler Tue Na Bangna Bruma. (12-01-2014)

Armindo Tué Na Bangna, beter bekend als Bruma, heeft maandag bevestigd dat PSV hem een aanbieding heeft gedaan. De aanvaller van Galatasaray zou wel oren hebben naar een overstap naar PSV, maar laat het voorlopig over aan de clubs.

Galatasaray liet eerder weten niet mee te zullen werken aan een vertrek van Bruma. De 21-jarige Portugese aanvaller heeft nog een contract tot medio 2018 in Turkije. "Het klopt dat PSV mij een aanbieding heeft gedaan", aldus de buitenspeler op een persconferentie. "Maar ik speel op dit moment voor Galatasaray. Dat is een grote club en daar ben ik erg blij mee. Ik respecteer mijn contract. De aanbieding van PSV is iets voor de clubs om te bespreken. Dat heb ik eerder ook aangegeven. Ik richt mij gewoon op mijn werk."

Volgens technisch manager Marcel Brands is de komst van Bruma een moeilijk verhaal. "Zoals het er nu voor staat is hij gewoon onhaalbaar, of je het nu gelooft of niet. Galatasaray wil een bepaald bedrag ontvangen en dat komt niet in de buurt bij wat wij kunnen betalen", zei Brands in gesprek met het Eindhovens Dagblad. PSV zou een bod van vier miljoen euro hebben uitgebracht op de aanvaller, maar de Turkse topclub verlangt naar verluidt zes miljoen euro met een doorverkooppercentage van vijftien procent. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner