28.07.2015 11:01

Türüç naar Kayserispor: "Een mooie stap"

Deniz Türüç (l.) laat Gábor Gyömér (r.) achter zich aan lopen tijdens de wedstrijd in de voorronde van de Europa League tussen Go Ahead Eagles en Ferencvárosi TC. (02-07-2015)
Deniz Türüç (l.) laat Gábor Gyömér (r.) achter zich aan lopen tijdens de wedstrijd in de voorronde van de Europa League tussen Go Ahead Eagles en Ferencvárosi TC. (02-07-2015)

Deniz Türüç gaat in Turkije een nieuw avontuur aan. De middenvelder van Go Ahead Eagles is ontzettend blij met het feit dat hij een contract heeft getekend bij Kayserispor, maar Türüç zal zijn tijd in Deventer niet snel vergeten.

"Ik heb al aan Adrie Steenbergen (bestuurslid, red.) gevraagd: houd een plekje op de tribune voor me vrij. Want als ik in Nederland ben, kom ik sowieso langs", aldus Türüç op de clubsite van Go Ahead Eagles. "Natuurlijk ga ik Go Ahead Eagles en de fans missen. Ik heb drie prachtige jaren gehad, waarin ik letterlijk alles heb meegemaakt. De promotie met het gouden team in 2013, de handhaving het jaar erop… En helaas ook de degradatie van vorig seizoen, maar al met al was het gewoon een geweldige tijd."

Türüç stapt nu over naar de Turkse promovendus Kayserispor. "Een mooie stap. Ik ben geweldig onthaald bij Kayserispor en heb onder meer met de trainer en de voorzitter gesproken. De trainer wil me echt graag hebben, een mooi gevoel."

Voorzitter Edwin Lugt gunt Türüç zijn overstap naar Turkije. "Hij heeft drie jaar lang alles gegeven voor de club en wij zijn hem daar heel dankbaar voor. Deniz is het volgende voorbeeld van een speler die zich bij Go Ahead Eagles dusdanig goed kan ontwikkelen, dat hij klaar is voor een stap omhoog. We wensen hem ontzettend veel succes in Turkije en blijven hem volgen. Net als hij ons, zoals hij meermaals heeft aangegeven", aldus de voorzitter.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner