05.07.2015 11:59

Mitrović: "Aanbiedingen van Roma en Benfica"

RSC Anderlecht moet rekening houden met het vertrek van eerste spits Aleksandar Mitrović. De Serviër staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Europese subtop en geeft dan ook aan dat AS Roma en SL Benfica heb inmiddels benaderd hebben.

La Gazzetta dello Sport pakt uit met een interview met de spits van Anderlecht, die toegeeft dat hij binnenkort een beslissing gaat maken. "Ik heb een aanbieding gekregen van AS Roma", vertelt de spits aan het Italiaanse medium. "Ook SL Benfica heeft nadrukkelijke belangstelling getoond."

Mitrović speelt nu twee seizoenen in de Belgische Eerste Klasse en wist bijna veertig keer te scoren in zeventig competitiewedstrijden. Anderlecht lijkt te moeten verkopen, aangezien het niet in de Champions League speelt, zoals het in de voorgaande jaren wel het geval was. Hierdoor loopt de club vele miljoenen mis. In de play-offs eindigden de Belgen als derde achter Club Brugge KV en KAA Gent. 

"Ik zal binnenkort mijn beslissing bekendmaken. AS Roma is een sterk en goed team. Ik ken Rudi García (de trainer van AS Roma, red.) en hij is een geweldige trainer." Mitrović beschikt in België nog over een contract tot medio 2018.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner