31.08.2015 23:14

Marseille haalt twee verdedigers op bij Juve

Olympique Marseille heeft zich versterkt met Paolo de Ceglie en Mauricio Isla. Beide verdedigers komen over van Juventus. Eerder deze dag maakte Olympique Marseille-speler Mario Lemina de omgekeerde weg.

Mauricio Isla en Paolo de Ceglie komen over op huurbasis. Isla, een Chileense rechsback, speelde tussen 2012 en 2014 voor de Italiaanse ploeg, waar hij in het seizoen 2013/2014 regelmatig in actie kwam. Vorig jaar werd de Isla nog verhuurd aan Queens Park Rangers. Daar kwam hij tot 27 wedstrijden in de Premier League, maar hij zag zijn werkgever degraderen.

De andere kersverse huurling van Marseille, De Ceglie, werd vorig seizoen ook al elders onder de pannen gebracht. Juventus verhuurde de Italiaanse linksback aan Parma CF, maar ook daar kwam hij niet veel aan spelen toe. De Italiaan speelde maar twaalf wedstrijden voor Parma FC, dat geheel toevallig, ook degradeerde van het hoogste niveau. Inmiddels is Parma zelfs failliet verklaard en heeft het onder een nieuwe naam een doorstart gemaakt op het hoogste amateurniveau in Italië.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner