25.05.2016 16:10

'Ook AS Roma in de markt voor Milik'

Arkadiusz Milik kan juichen na het scoren van de 2-2 tijdens het competitieduel Ajax - FC Utrecht (17-04-2016).
Arkadiusz Milik kan juichen na het scoren van de 2-2 tijdens het competitieduel Ajax - FC Utrecht (17-04-2016).

Arkadiusz Milik lijkt zijn laatste wedstrijd voor Ajax te hebben gespeeld. De belangstelling voor de Poolse spits neemt met de dag toe. Inmiddels lijkt ook AS Roma interesse te hebben in de aanvaller van de Amsterdammers.

Mocht Edin Džeko vertrekken dan staat Milik hoog op de lijstjes in Stadio Olimpico. Zaakwaarnemer David Pantak erkent al meerdere keren met de Italiaanse topclub in gesprek te zijn geweest. "Maar op uitdrukkelijk verzoek van Milik zullen we niet onderhandelen voor het EK", zegt Pantak in Il Tempo.

"De cijfers van Milik bij Ajax zijn vergelijkbaar met die van Zlatan Ibrahimovic in Amsterdam", vervolgt de zaakwaarnemer. Niet alleen AS Roma is echter geïnteresseerd in Milik. Ook rivaal Lazio en de Engelse kampioen Leicester City hebben volgens De Telegraaf hun oog laten vallen op de Pool.

Milik kwam in de zomer van 2014 van Bayer Leverkusen naar Ajax. In dienst van de Amsterdammers speelde hij 52 wedstrijden waarin hij 32 keer het net wist te vinden. Komende zomer is hij met Polen actief op het EK in Frankrijk.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner