08.07.2016 22:02

'Gewilde Candreva kan tekenen bij Napoli'

Antonio Candreva heeft SS Lazio op een 1-0 voorsprong geschoten tegen Internazionale. (20-12-2015)
Antonio Candreva heeft SS Lazio op een 1-0 voorsprong geschoten tegen Internazionale. (20-12-2015)

Antonio Candreva kan de overstap maken naar Napoli. SS Lazio, de huidige club van de middenvelder, heeft een akkoord bereikt over de transfersom met de Azzurri.

Hoewel Lazio en Napoli de deal al hebben beklonken, is het nu aan Candreva zelf om te gaan onderhandelen over een transfer. De zaakwaarnemer van 29-jarige middenvelder zou momenteel in onderhandeling zijn met de clubleiding van Napoli, zo melden Italiaanse media. Candreva verlangt een jaarsalaris van minimaal drie miljoen euro en de transfersom, die nu 24 miljoen euro bedraagt, kan nog oplopen met vier miljoen.

Hoewel het contract van Candreva nog doorloopt tot 2019, heeft hij aan belangstelling niet te klagen. De middenvelder stond ook op het lijstje van Chelsea en Internazionale, maar die clubs lijken nu naast de rechtspoot te grijpen. Candreva speelde dit seizoen 30 wedstrijden voor Lazio en wist daarin tien doelpunten te maken. In de twee seizoenen daarvoor was hij ook al goed voor 22 goals. De middenvelder kwam eerder uit voor AC Cesena, Parma FC en Juventus.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner