16.07.2016 12:23

'Internazionale wil Witsel overnemen van Zenit'

Zenit St. Petersburg speler Alex Witsel (l.) en PSV speler Santiago Arias (r.) hebben beide oog voor de bal. (19-02-2015)
Zenit St. Petersburg speler Alex Witsel (l.) en PSV speler Santiago Arias (r.) hebben beide oog voor de bal. (19-02-2015)

Axel Witsel staat op het verlanglijstje van Internazionale. De Italiaanse club wil de Belgisch international graag zo snel mogelijk overnemen van het Russische Zenit Sint-Petersburg. Dat meldt Tuttosport.

Het Italiaanse medium weet dat Witsel voor 22 miljoen euro naar de club uit Milaan zal verkassen. Ook SSC Napoli leek in de markt voor de EK-ganger, maar trainer Maurizio Sarri zag het uiteindelijk niet zitten in de transfer. Ook AC Milan werd genoemd als mogelijke bestemming voor de oud-speler van Standard Luik en SL Benfica.

Internazionale had eigenlijk zijn zinnen gezet op de komst van João Mário. De Portugese EK-winnaar van Sporting CP bleek echter te duur voor Inter. Een bod van liefst veertig miljoen euro bleek niet voldoende om João Mário naar Milaan te krijgen.

Witsel begon zijn loopbaan bij Standard Luik en vertrok vervolgens naar SL Benfica. In 2012 streek hij neer in Rusland. Bij Zenit heeft hij nog een contract voor een seizoen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner