23.07.2016 15:59

Zaakwaarnemer: "De wereldtop wil Manolas"

De toekomst van Kostas Manolas lijkt niet in Rome te liggen. De Griekse mandekker is volgens zijn zaakwaarnemer op de radar verschenen van diverse Engelse topclubs. Manolas speelt sinds de zomer van 2014 in het shirt van AS Roma.

De centrale verdediger werd na het Wereldkampioenschap in Brazilië door AS Roma overgenomen van Olympiakos. Hij groeide in de hoofdstad meteen uit tot sterkhouder, met 37 competitiewedstrijden in het afgelopen seizoen als hoogtepunt. Volgens belangenbehartiger Ioannis Evangelopoulos zijn de prestaties van Manolas in Italië niet onopgemerkt gebleven in de Premier League.

"De beste clubs in Europa willen hem", stelt de Griek tegenover de Italiaanse krant Il Tempo. "Niet alleen Manchester City, maar ook Manchester United en Chelsea zijn geïnteresseerd. Ik heb al een tijdje niet met AS Roma gepraat. Of hij in de hoofdstad blijft? Geen commentaar." De drie clubs uit Engeland zijn al zeer actief op de zomerse transfermarkt, maar volgens de geruchten hebben José Mourinho, Pep Guardiola en Antonio Conte wel behoefte aan een versterking in de achterste linie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner