28.07.2016 11:32

Zaakwaarnemer Letschert bevestigt interesse

Timo Letschert (l.) probeert Leo Baptistão (r.) van zich af te houden tijdens het oefenduel FC Utrecht - Espanyol (26-07-2016).
Timo Letschert (l.) probeert Leo Baptistão (r.) van zich af te houden tijdens het oefenduel FC Utrecht - Espanyol (26-07-2016).

Dick van Burik, de zaakwaarnemer van Timo Letschert, kan bevestigen dat het Italiaanse Sassuolo Calcio zich officieel heeft gemeld voor de verdediger van FC Utrecht. 

Sassuolo, dat het afgelopen seizoen als zesde eindigde in de Serie A, is concreet voor Letschert. "Maar dat geldt voor meerdere buitenlandse clubs", aldus de zaakwaarnemer van Letschert in gesprek met FOX Sports. "En ja, dan heb je het over de grote competities."

Ajax, Feyenoord en/of PSV heeft zich echter niet gemeld voor de mandekker. Ajax (Heiko Westermann) en PSV (Daniel Schwaab) versterkten zich inmiddels al met een andere verdediger. "Er is geen concrete interesse van de top drie-clubs voor hem geweest", vervolgt Van Burik zijn verhaal. "Dat was in mijn ogen wel de meest logische stap geweest voor Timo."

Letschert heeft inmiddels tachtig wedstrijden in de Eredivisie achter zijn naam staan. Het afgelopen seizoen kwam de verdediger tot 34 competitiewedstrijden namens FC Utrecht, daarin wist hij drie keer te scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner