31.07.2016 17:22

Letschert op weg naar Italië voor transfer

Timo Letschert is hard op weg naar de Serie A. Sassuolo heeft een contract voor vier seizoenen klaarliggen voor de verdediger van FC Utrecht. Enkel een medische keuring en wat formaliteiten staan een overgang in de weg.

De 23-jarige Letschert is op weg naar Italië om zijn transfer af te ronden. "De clubs zijn eruit, we vliegen zo naar Milaan. Maandag staat de medische keuring gepland", aldus Dick van Burik, zaakwaarnemer van Letschert.

Sassuolo en Letschert zijn er zelf nog niet helemaal uit. "Het gaat nog om wat details. Maar het belangrijkste is dat hij een daar een goed gevoel krijgt", vertelt Van Burik tegen FOX Sports.

Letschert maakte in 2012 voor FC Groningen zijn debuut in de Eredivisie. Via Roda JC kwam Letschert uit in de Domstad, waar hij zijn absolute doorbraak beleefde. De verdediger zat in maart zelfs bij de selectie van het Nederlands elftal. De neo-international kan nu voor vier jaar tekenen bij de nummer zes van de Serie A, dat naar verluidt 4,5 miljoen euro aan FC Utrecht moet betalen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner