04.08.2016 12:22

'Italiaanse belangstelling voor Januzaj'

Adnan Januzaj (r.) snelt langs zijn directe tegenstander tijdens het oefenduel Borussia Dortmund - Manchester United (22-07-2016).
Adnan Januzaj (r.) snelt langs zijn directe tegenstander tijdens het oefenduel Borussia Dortmund - Manchester United (22-07-2016).

Adnan Januzaj kan zijn carrière vervolgen in de Italiaanse Serie A. De aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller van Manchester United staat namelijk in de belangstelling van Lazio Roma.

Volgens La Gazzetta dello Sport overweegt de Romeinse club om een bod uit te brengen op de Belgische middenvelder van Manchester United. Lazio Roma liet woensdag sterkhouder Antonio Candreva naar Internazionale vertrekken, waardoor de Romeinen zich willen versterken met een nieuwe middenvelder. Volgens het Italiaanse medium heeft Lazio Roma echter concurrentie van Sunderland.

Januzaj debuteerde tijdens het seizoen 2013/2014 onder David Moyes in de hoofdmacht van Manchester United. De Belg liet in zijn debuutjaar een sterke indruk achter bij Manchester United, maar na het vertrek van Moyes kreeg Januzaj onder Louis van Gaal steeds minder speeltijd. Januzaj begon het afgelopen seizoen op huurbasis bij Borussia Dortmund, maar ook in de Bundesliga kreeg de Belg amper speeltijd. Januzaj keerde na een half jaar terug bij Manchester United, maar lijkt ook bij The Red Devils niet op veel speeltijd te hoeven rekenen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner