10.08.2016 16:20

Heracles laat Bel Hassani nog niet los

Illias Bel Hassani (l.) kapt zijn directe tegenstander van Roda JC, Frederic Ananou (r.) uit. (07-08-2016)
Illias Bel Hassani (l.) kapt zijn directe tegenstander van Roda JC, Frederic Ananou (r.) uit. (07-08-2016)

Illiass Bel Hassani mag voorlopig niet vertrekken bij Heracles Almelo. Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma bevestigt de interesse, maar geeft aan dat een vertrek nu niet aan de orde is.

Voor Bel Hassani is interesse vanuit het buitenland. Met name clubs uit Turkije en Italië zouden de middenvelder graag over willen nemen van de Heraclieden. "Er zijn een paar biedingen op Illiass gedaan door buitenlandse clubs, maar die zijn nog niet interessant genoeg voor ons", aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma tegen Voetbal Intenational. "Het balletje ligt nu dus bij de geïnteresseerde partijen."

Heracles nam Bel Hassani in 2013 over van Sparta Rotterdam. In Almelo scoorde hij zestien keer in 105 officiële duels. Vooral afgelopen seizoen maakte Bel Hassani indruk. Mede door de inbreng van de 23-jarige Rotterdammer wist Heracles zich te plaatsen voor Europees voetbal. Inmiddels is de ploeg al uitgeschakeld.

Als Heracles Almelo nog geld wil verdienen aan Bel Hassani, is een verkoop echter wel de beste optie. De middenvelder heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2017 in het Polman Stadion.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner