13.10.2016 10:18

'Drogba keert mogelijk terug naar Europa'

Didier Drogba laat zich van zijn beste kant zien tijdens het competitieduel Toronto FC - Impact de Montreal (28-08-2016).
Didier Drogba laat zich van zijn beste kant zien tijdens het competitieduel Toronto FC - Impact de Montreal (28-08-2016).

Didier Drogba keert mogelijk terug op de Europese voetbalvelden. SSC Napoli overweegt namelijk om de Ivoriaanse spits van Impact de Montreal tijdelijk terug naar Europa te halen.

Volgens CalcioMercato.it is de 38-jarige aanvaller van Impact de Montreal in beeld om Arkadiusz Milik tijdelijk te vervangen. De Poolse spits liep onlangs tijdens een wedstrijd van Polen een zware knieblessure op en is minimaal zes maanden uitgeschakeld. De Italiaanse club zou de oud-speler van onder meer Chelsea en Olympique Marseille voor een aantal maanden willen huren.

Drogba is inmiddels bezig aan zijn tweede seizoen in de Major League Soccer. Tijdens zijn eerste seizoen in Amerika (en Canada) scoorde Drogba twaalf keer in veertien wedstrijden. Ook dit seizoen is de Ivoriaan het scoren nog niet verleerd. De spits wist tot dusver tien keer te scoren in 22 competitiewedstrijden namens Impact de Montreal. Met Drogba in de gelederen is Impact de Montreal hard op weg om zich te kwalificeren voor de play-offs. De Canadezen staan momenteel vierde in de Eastern Conference met 44 punten. De eerste zes clubs weten zich te kwalificeren voor de play-offs.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner