30.11.2016 13:46

'Juventus zoekt in januari vervanger Alves'

Branislav Ivanović heeft de bal tijdens het competitieduel Southampton - Chelsea (30-10-2016).
Branislav Ivanović heeft de bal tijdens het competitieduel Southampton - Chelsea (30-10-2016).

Juventus gaat hoogstwaarschijnlijk in januari een nieuwe verdediger aantrekken. Dani Alves liep onlangs een zware blessure op en is minimaal twee maanden uitgeschakeld, terwijl ook Leonardo Bonucci kampt met blessureleed.

Volgens La Gazzetta dello Sport gaat Juventus daarom in januari een poging wagen om Branislav Ivanović over te nemen van Chelsea. De Servische verdediger was jarenlang een vaste waarde bij The Blues, maar is onder Chelsea-trainer Antonio Conte zijn basisplaats kwijtgeraakt. César Azpilicueta krijgt namelijk de voorkeur als één van de drie centrale verdedigers, terwijl Victor Moses de rechterflank mag bestrijken van Conte. 

Ivanović heeft een aflopende verbintenis bij Chelsea, waardoor Chelsea mogelijk zal meewerken aan een tussentijds vertrek van de 32-jarige verdediger. De Serviër speelde inmiddels ruim tweehonderdvijftig wedstrijden in de Premier League en is bezig aan zijn negende seizoen in dienst van Chelsea. Ivanović stond in het verleden ook onder contract bij Lokomotiv Moskou en OFK Beograd.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner